Seznam herců a režisérů

Charlotte Le Bon

Herečka / Režisérka
Sdílet:

Osobní informace

  • Jméno: Charlotte Le Bon
  • Datum narození: 04, zář 1986
  • Země: Montréal, Quebec, Kanada
Social:

Životopis

Narodila se v roce 1986 do herecké rodiny Brigitte a Richarda Le Bonových. V šestnácti letech začala s modelingem a v devatenácti letech Kanadu opustila, aby mohla pracovat v zahraničí. Po čase stráveném v Tokiu a New Yorku se v roce 2011 usadila v Paříži. Podle svých slov si ale modeling neužívala, v rozhovoru řekla: „Po osm let jsem byla modelkou a opravdu jsem to nenáviděla“. Krátce poté byla obsazena do talk show Le Grand Journal na francouzském kanálu Canal+, kde ztvárnila moderátorku počasí.

Po pořadu Le Grand Journal začala získávat nabídky na filmové role. Jejím prvním snímkem byla v roce 2012 francouzská komedie Asterix a Obelix ve službách Jejího Veličenstva. V roce 2013 se objevila v dramatech Pěna dní a Le Marche a v roce 2014 ztvárnila návrhářovu múzu, modelku Victoire Doutreleau v životopisném filmu Yves Saint Laurent. Jejím prvním anglicky mluveným filmem byla romantická komedie Láska na kari, kde si zahrála mladou kuchařku po boku Helen Mirren.

V roce 2015 si vedle Josepha Gordona-Levitta zahrála ve filmu Muž na laně. Ve stejném roce namluvila Radost ve francouzské verzi animovaného filmu V hlavě. V roce 2016 si zahrála po boku Cilliana Murphyho, Jamieho Dornana a Anny Geislerové v dramatu Anthropoid.

Newsletter

Přihlašte se do našeho newsletteru a zůstaňte v obraze, jaký film pod šírým nebem Vás v Praze čeká

Social

Search